Skip to content

5 scholen GOED en 3 EXCELLENT

We zijn trots op al onze scholen en volgens de inspectie zijn er inmiddels 8 van bijzondere kwaliteit. Op 5 van onze scholen beoordeelt de inspectie de kwaliteit met goed en op 3 zelfs met excellent.

Afgelopen week voegden we de Nieuwe Park Rozenburgschool toe aan het lijstje ‘goede scholen’. Daarop stonden al de Prinses JulianaschoolCSBO BergkristalCBS Onze Wereld en de Schakelklassen van de Talmaschool.

We zijn verguld van trots dat 3 van de in totaal 58 excellente basisscholen (in heel Nederland) bij onze stichting horen. Het gaat om De DriemasterHet Spectrum en De Stelberg.

Als je benieuwd bent naar de betekenis van goed en excellent verwijzen we je graag naar de website van de inspectie, daarop staat toegelicht wanneer je dit predicaat of oordeel ontvangt.

Wil je in contact komen met één van de scholen dan vind je de contactgegevens van de scholen op hun website. Op onze site staan de links daarheen. Uiteraard vallen onder onze stichting meer scholen waar de kwaliteit van het onderwijs prima op orde is, daar staan wij voor in. Er is er vast één bij u in de buurt als u in Hoek van Holland, Rotterdam west, noord, oost, of in het centrum woont.

Back To Top