Skip to content

SARO is de krachtige, herkenbare naam waaronder Kind en Onderwijs Rotterdam en LMC Voortgezet Onderwijs vanaf 1 januari 2024 samen verder gaan. Het komende jaar kom je ons nog tegen onder onze oude namen (Kind en Onderwijs Rotterdam en LMC Voortgezet Onderwijs) en onze nieuwe naam SARO. We gaan stap voor stap over naar SARO, zo leer je ons steeds beter kennen. wijzijnSARO.nl

Werken in het Onderwijs- Werken bij SARO

Stel je voor: Jouw expertise en enthousiasme legt de basis. De basis voor nu en later. Voor kinderen en jongeren van 0 tot 18 jaar. De basis waarop zij hun toekomst gaan bouwen, gaan groeien, gaan leven en beleven.
Stel je voor: Samen met jou nemen wij het voortouw in goed, veelzijdig en ambitieus onderwijs. Zodat iedere leerling alle kansen krijgt en kan pakken. Dat is wat ons drijft, binnen de context van onze bruisende en diverse stad. Dat is de passie die wij delen in ons primair en voortgezet onderwijs.
Stel je voor: Bij SARO pak jij de ruimte voor initiatief en creativiteit. We werken en leren met elkaar vanuit clusters met PO- én VO-scholen. We realiseren duurzame onderwijsconcepten, doorlopende ontwikkellijnen en werken intensief samen met onze partners. Dát doen elke dag meer dan 2300 collega’s op onze 52 scholen. Voor Rotterdam, voor elkaar en voor iedere leerling.

Dat is hoe wij Samen Ambitieus Rotterdams Onderwijs vormgeven. Daarvoor stropen wij dagelijks onze mouwen op. Voor onze droom: Elk kind, elke kans. Word jij ook onderdeel van SARO? Klik hier voor vacatures in het PO. Klik hier voor vacatures in het VO.

Meerkracht is de term die we in het PO gebruikten. Meerkracht ontstaat door alle talenten, interesses en idealen te bundelen. We nodigen je uit om te solliciteren op onze onderwijs vacatures voor het basisonderwijs. Je kunt je sollicitatie sturen naar meerkracht@kindenonderwijsrotterdam.nl. Wij kijken ernaar uit!

Het werken bij SARO magazine staat vol met verhalen van collega’s uit het PO en VO

Download het magazine

Meerkracht in opleiding

In samenwerking met opleidingsscholen bieden we diverse mogelijkheden voor omscholing tot leerkracht. Of je nu op zoek bent naar iets dat beter aansluit bij je privésituatie of gewoon naar een nieuwe uitdaging; er is vast een passende studievariant voor jou beschikbaar!

Lees verder

Zij-instromers

Werken in het onderwijs, maar nog geen pabo-diploma? Maak kennis met de mogelijkheden bij SARO.

Lees verder

Onze onderwijsvacatures

Wij zijn altijd op zoek naar collega’s die zich geïnspireerd voelen door onze missie en visie. Ben je op zoek naar een basisonderwijs vacature in Zuid-Holland of vacature als leerkracht in Rotterdam?

Ga naar de vacatures

 

 

Kennismaken met collega’s

Inspirerende verhalen van collega’s bij SARO

Onze medewerkers vertellen je graag meer over hun werk, hun klas en het onderwijs op onze scholen. Wat betekent het om in Rotterdam te werken? Welke kansen en uitdagingen biedt het onderwijs in de stad? En natuurlijk vertellen ze over de leerlingen en het samenwerken in de teams.

Luister, lees en kijk en misschien word je wel net zo enthousiast als zij!

Back To Top