Skip to content

We stellen hoge eisen aan onze medewerkers in het onderwijs en bieden hen een plezierige en inspirerende werkomgeving. Hierbij wordt professionaliteit, samenwerking, persoonlijke groei en moderne middelen als vanzelfsprekend beschouwd.  Inzetbaarheid zien wij als de sleutel tot het verbinden van ambities en doelen van de medewerkers en de organisatie.  Daarom richten wij ons op het creëren van een gezonde omgeving die gericht is op de inzetbaarheid en ontwikkeling van medewerkers op de korte en lange termijn.

Op zoek naar ambitieuze en gepassioneerde meerkrachten, nodigen wij je uit om te solliciteren op onze onderwijs vacatures voor het basisonderwijs. Je kunt je sollicitatie sturen via e-mail of schriftelijk, vermeld dan de vacaturenaam en stuur deze samen met je CV naar: Kind en Onderwijs Rotterdam, Postbus 22009, 3003 DA Rotterdam of mail naar meerkracht@kindenonderwijsrotterdam.nl. Als je een open sollicitatie wilt sturen, vermeld dan “Open Sollicitatie” in je brief of in het onderwerp van je e-mail. Wij kijken ernaar uit!

Meerkracht in opleiding

In samenwerking met opleidingsscholen bieden we diverse mogelijkheden voor omscholing tot leerkracht. Of je nu op zoek bent naar iets dat beter aansluit bij je privésituatie of gewoon naar een nieuwe uitdaging; er is vast een passende studievariant voor jou beschikbaar!

Lees verder

Zij-instromers

Werken in het onderwijs, maar nog geen pabo-diploma? Maak kennis met de mogelijkheden bij Kind en Onderwijs Rotterdam.

Lees verder

Onze onderwijsvacatures

Wij zijn altijd op zoek naar meerkrachten die zich geïnspireerd voelen door onze missie en visie. Ben je op zoek naar een basisonderwijs vacature in Zuid-Holland of vacature als leerkracht in Rotterdam?

Ga naar de vacatures

De Vacaturekrant 2023-2024 staat vol met verhalen van leerkrachten en andere medewerkers. Maar ook boordevol mooie vacatures; inspirerende functies voor onderwijsprofessionals van nu!

Download de vacaturekrant

Kennismaken met collega’s

Inspirerende verhalen van collega’s bij Kind en Onderwijs Rotterdam

Onze medewerkers vertellen je graag meer over hun werk, hun klas en het onderwijs op onze scholen. Wat betekent het om in Rotterdam te werken? Welke kansen en uitdagingen biedt het onderwijs in de stad? En natuurlijk vertellen ze over de leerlingen en het samenwerken in de teams.

Luister, lees en kijk en misschien word je wel net zo enthousiast als zij!

Back To Top