Skip to content

Leerkracht Middenbouw

Word onderdeel van onze bruisende school in het Oude Noorden.

Over De Fontein

Naam school: De Fontein
Contactpersoon: Anne Schipper
Plaats: Rotterdam
Sector: Basisonderwijs
Website:

Beschrijving:
Wie zijn wij?
De Fontein is een bruisende buurtschool in het Oude Noorden van Rotterdam. Als christelijke ontmoetingsschool vormen wij een afspiegeling van de wijk met een veelkleurige samenstelling.
Op De Fontein gaan leren en innoveren hand in hand met een breed vormend aanbod. De leerkrachten weten goed in te spelen op de verschillende onderwijsbehoeften en talenten van onze leerlingen. Daarbij streven we naar een goede balans tussen het aanleren van kennis, het begeleiden van de sociaal-emotionele ontwikkeling en het stimuleren van de creativiteit. Hierbij is ons motto: samen leren, samen groeien.
We zijn met samenwerkingspartner KindeRdam op weg naar een IKC. Als een Lekker Fit! school beschikken we over een inpandige gymzaal met een eigen vakdocent. Ook bieden we onze leerlingen muziekles door gediplomeerde docenten vanuit het programma Ieder kind een instrument.
Naast Engels in alle groepen krijgen de kinderen les van een vak- docent Natuur, Wetenschap en Techniek. De Fontein kent een actieve inbreng van ouders via het Ouderinitiatief en de stichting Vrienden van De Fontein. Via ‘De Fontein na school’ krijgen de kinderen een naschools aanbod.
 
Website de-fontein.net

 

Vacature

Functietitel: Leerkracht Middenbouw
Met ingang van: Nieuwe schooljaar
Sluitingsdatum: 2-6-2024
Soort vacature: parttime / fulltime
Dienstverband: Tijdelijk met uitzicht op vast
FTE: 1,0

Omschrijving
:
Het allerleukste op de Fontein is de bruisende sfeer, opborrelend vanuit ons brede aanbod: taal en rekenen, gym, sport en spel, kunst en cultuur, en natuur, milieu, wetenschap en technologie.

Onze onderwijsvisie
De kernwaarden: brede ontwikkeling, eenheid en verwachtingsvol geven richting aan het onderwijs op onze school.
Samen leren en samen groeien is ons motto. De leerkrachten zetten elk kind in hun kracht en nemen hierbij de onderwijsbehoeften en talenten van de leerlingen als vertrekpunt. De school heeft een actieve rol in de bestuurlijke
PLG Rekenen-Wiskunde. Dit vertaalt zich in mooie rekenresultaten.
 
Onze school
De Fontein is christelijke ontmoetingsschool en een fijne, bruisende buurtschool in de wijk het Oude Noorden. Er is een actieve inbreng van ouders via het Ouderinitiatief. De ouders en leerlingen vormen een mooie afspiegeling van de wijk.  We hebben een inpandige
gymzaal en vakleerkrachten voor gym, muziek, Engels en W&T. Het pand van de Fontein is een klassiek schoolgebouw met een groen-blauw binnenspeelplein en is goed bereikbaar met het OV.
 
Ons team
Wij zijn een bevlogen en slagvaardig team, waarin iedereen voor elkaar klaar staat. In onze verbetercultuur worden kinderen én leerkrachten uitgedaagd om het elke dag een beetje beter te doen. Hierbij werken we onderzoekend en analytisch vanuit de opbrengsten.
 
Kijk ook op www.de-fontein
 
Voor informatie en sollicitatie:
Mail met de directeur Anne Schipper
a.schipper@kindenonderwijsrotterdam.nl

We nodigen je van harte uit óók te reageren als de wtf en de schaal nog niet helemaal passen bij je kennis, ervaring en wensen. Vacatures kunnen bijvoorbeeld door meerdere parttimers worden ingevuld. We gaan graag in gesprek om te kijken wat wel kan!

#wijzijnSARO
De Fontein is onderdeel van SARO. SARO is de naam waaronder Kind en Onderwijs Rotterdam en
LMC Voortgezet Onderwijs sinds 1 januari 2024 samen verder zijn gegaan.
Samen Ambitieus Rotterdam Onderwijs van 0 tot 18 jaar.

Solliciteren

Back To Top