De Stern is met ingang van 01-01-2020 op zoek naar een Groepsleerkracht middenbouw.

Over De Stern

Naam school: De Stern
Contactpersoon: Mevr. S.M. Nederlof-Viergever
Plaats: rotterdam
Sector: Basisonderwijs
Website: http://www.kc-destern.nl

Beschrijving:
Wie zijn wij?
 
“Met De Stern vlieg je naar grote hoogte”
 
Op 27 augustus 2018 start kindcentrum De Stern in de wijk Park 16Hoven. De Stern is een kindcentrum van Kind en Onderwijs Rotterdam en Kinderdagverblijf in de Wolken. Wij verzorgen onderwijs en naschoolse opvang voor kinderen van 4 t/m 13 jaar. In 2019 breiden we de kinderopvang uit naar 0 t/m 13 jaar.
 
In het kindcentrum leren wij met hoofd, handen en hart. Binnen ons moderne onderwijs is ruime aandacht voor bewegen, natuur en cultuur. Samen met ouders creëren we een vertrouwde maar dynamische omgeving waarin we kinderen stimuleren zichzelf te ontdekken in relatie tot hun/de wereld. Vanuit verwondering onderzoeken wij alles en behouden steeds het goede. Door de inzet van diverse werkvormen leren de leerlingen doorzetten en kritisch denken en behalen daardoor steeds betere resultaten. Kom naar De Stern en vlieg naar grote hoogte met ons.
 

 

Vacature

Functietitel: Groepsleerkracht middenbouw
Met ingang van: 01-01-2020
Sluitingsdatum: 16-12-2019
Soort vacature: parttime
Dienstverband: Tijdelijk met uitzicht op vast
FTE: 0,575

Omschrijving
:
Wij zijn bezig met?
Het Kindcentrum De Stern te laten groeien tot een mooie school midden in de prachtige groene wijk Park 16Hoven in Rotterdam. We zijn in januari 2019 gestart en hebben een mooi team en zijn weer toe aan uitbreiding. In de school leren de kinderen met Hoofd,
Hart en Handen.
 

Solliciteren

Comments are closed.