De Stern is met ingang van 1 januari 2019 op zoek naar een Groepsleerkracht middenbouw.

Over De Stern

Naam school: De Stern
Contactpersoon: Mevr. S.M. Nederlof-Viergever
Plaats: rotterdam
Sector: Basisonderwijs
Website: http://www.kc-destern.nl

Beschrijving:
Wie zijn wij?
 
“Met De Stern vlieg je naar grote hoogte”
 
Op 27 augustus 2018 start kindcentrum De Stern in de wijk Park 16Hoven. De Stern is een kindcentrum van Kind en Onderwijs Rotterdam en Kinderdagverblijf in de Wolken. Wij verzorgen onderwijs en naschoolse opvang voor kinderen van 4 t/m 13 jaar. In 2019 breiden we de kinderopvang uit naar 0 t/m 13 jaar.
 
In het kindcentrum leren wij met hoofd, handen en hart. Binnen ons moderne onderwijs is ruime aandacht voor bewegen, natuur en cultuur. Samen met ouders creëren we een vertrouwde maar dynamische omgeving waarin we kinderen stimuleren zichzelf te ontdekken in relatie tot hun/de wereld. Vanuit verwondering onderzoeken wij alles en behouden steeds het goede. Door de inzet van diverse werkvormen leren de leerlingen doorzetten en kritisch denken en behalen daardoor steeds betere resultaten. Kom naar De Stern en vlieg naar grote hoogte met ons.
 

 

Vacature

Functietitel: Groepsleerkracht middenbouw
Met ingang van: 1 januari 2019
Sluitingsdatum: 19-11-2018
Soort vacature: parttime / fulltime
Dienstverband: Tijdelijk met uitzicht op vast
FTE: 0,8-1,0

Omschrijving
:
Voor de middenbouw zoeken we een leerkracht die zowel in een heterogene groep als in een homogene groep kan werken met de kinderen. Je start met lesgeven in een heterogene groep 3-4-5. Binnen de groep bied je de mogelijkheid om na een
klassikale instructie en een centrale verwerking, individueel op eigen niveau verder te werken. De Stern zal uitgroeien tot een school waar met name gewerkt wordt in homogene groepen.

In de ochtend ga je tijdens de bloklessen van anderhalf uur aan de slag met de leerlingen met een vak in een vaste periode. Na de bloklessen in de ochtend is er ruimte om samen met de kinderen aan de slag te gaan met cultuur-, natuur-, en bewegingslessen. De
ontwikkeling van hart en handen; handwerken, kunst, muziek, toneel en buitenwerk zijn daarvoor de basis.  Samen met je collega’s ontwikkel je het leerplan voor de middenbouw waar ritme en gewoontevorming door het jaar heen, de basis om tot leren komen.
Je draagt zorg voor betekenisvol onderwijs waarmee je de leerling raakt en intrinsiek motiveert om tot actief onderzoek te komen en op ontdekking uit te gaan.

Ben je in bezit van een NMV-certificaat of heb je affiniteit met het Vrije Schoolonderwijs of andere vormen van vernieuwend onderwijs aarzel dan niet, dan zien we je brief gaag tegemoet.

 

Solliciteren

Comments are closed.