Ga naar hoofdinhoud

Leerkracht onderbouw (kleuters)

KC de Vlinder is met ingang van 1 augustus 2023 op zoek naar een Leerkracht onderbouw (kleuters).

Over KC de Vlinder

Naam school: KC de Vlinder
Contactpersoon: Mevr. Loes Viset
Plaats: Rotterdam
Sector: Basisonderwijs
Website: https://kcdevlinder.nl/

Beschrijving:
Wie zijn wij?
Ontmoeten, Ontwikkelen en Ontdekken zijn onze sleutelwoorden.
Van daaruit werken we als één team binnen één organisatie en in één gebouw, met zowel reguliere- als SBO-groepen, aan de toekomst van onze kinderen. Wij hebben afgelopen jaren een innoverend onderwijsconcept ontworpen, waarbij leerlijnen in domeinen en doelen zijn uitgewerkt. In onze onderbouwgroepen wordt ontwikkelingsgericht gewerkt, met een digitaal portfolio.
De SBO-leerlingen bereiken hun doelen middels thematisch werken en praktijkgerichte ateliers, in de domeinen zorg, natuur en techniek. Binnen onze SBO-groepen bieden wij plaats aan een beperkte groep zeer moeilijk lerende leerlingen.

 

Vacature

Functietitel: Leerkracht onderbouw (kleuters)
Met ingang van: 1 augustus 2023
Sluitingsdatum: 2-8-2023
Soort vacature: parttime / fulltime
Dienstverband: Tijdelijk met uitzicht op vast
FTE: 1,0

Omschrijving
:
Onze onderwijsvisie
Ontmoeten, Ontwikkelen en Ontdekken zijn onze sleutelwoorden.
We werken als één team, met zowel reguliere- als SBO-groepen en hebben hebben een innoverend onderwijsconcept ontworpen, waarbij leerlijnen in domeinen en doelen zijn uitgewerkt.

De vakgebieden rekenen, taal en communicatie, wetenschap en techniek, digitale vaardigheden, Engels, kunstvak en bewegen, worden aangeboden door specialisten in zogenaamde Ateliers. Op het SBO doen we dit in praktijkgerichte-ateliers.

Schoolbreed wordt het onderwijs aan- geboden in betekenisvolle thema’s. We volgen het leren van onze leerlingen door middel van digitale portfolio’s.

Ons kindcentrum
De ruime school staat midden in de wijk Bospolder/Tussendijken. We hebben een fantastisch groen/blauw schoolplein, waar kinderen naar hartenlust kunnen spelen. Diverse ruimten in het gebouw, zoals daktuin, keuken en technieklokaal, maken het mogelijk om onderwijs
op een andere manier vorm te geven.
 
Ons team
Naast kennisoverdracht, draait het ook om de human skills. We maken echt het verschil voor kinderen die opgroeien in een wijk vol uitdagingen, waarbij hoge verwachtingen de sleutel zijn tot succes.

Een fijne sfeer binnen een team, waar diversiteit als kracht wordt gezien. Ons team heeft lef en power om onderwijs op een andere manier vorm te geven. Methoden zijn hierbij niet het uitgangspunt.

Reageren
Voor informatie en sollicitatie:
mail met de directeur Loes Viset
l.viset@kindenonderwijsrotterdam.nl

Kijk ook op www.kcdevlinder.nl

Graag in gesprek
We nodigen je van harte uit óók te reageren als de werktijdfactor en de schaal nog niet helemaal passen bij je kennis, ervaring en wensen. Vacatures kunnen bijvoorbeeld door meerdere parttimers worden ingevuld. We gaan graag in gesprek om te kijken wat wel
kan!

Op deze school is de arbeidsmarkttoelage van toepassing.

Solliciteren

Back To Top