Skip to content

Vakdocent Gym

Teach like a champion!

Over Juliana van Stolberg

Naam school: Juliana van Stolberg
Contactpersoon: M. Neomagus
Plaats: Rotterdam
Sector: Basisonderwijs
Website: http://www.jvstolberg.nl/

Beschrijving:
Wie zijn wij?
In het dynamische Liskwartier, op een rustig binnenplein aan de Rodenrijselaan vind je de Juliana van Stolbergschool. Ons onderwijs richt zich met eigentijdse leermiddelen op een brede vorming van leerlingen: cognitief én sociaal.
De school vormt samen met Villa Lila van KindeRdam een Voorschool, bestemd voor kinderen van 2 tot 6 jaar. 
 
Wij werken volgens de principes van Goud-onderwijs, waarbij wij kinderen leren om zelf na te denken over waar ze staan. Als Lekker Fit!-school organiseert ons en­thousiaste team diverse extra sportactiviteiten. Daarnaast staan kunst en cultuur, lezen en muziek op het programma. Ook ouders worden actief betrokken bij de school en ontwikkeling van hun kinderen.
Qua leerlingenbereik vormt de JvS een steeds betere afspiegeling van de wijk. Met buurtorganisaties werken we nauw samen om school, wijk, en kinderen met elkaar te verbinden.

 

Vacature

Functietitel: Vakdocent Gym
Met ingang van: 1-8-2024
Sluitingsdatum: 13-8-2024
Soort vacature: parttime
Dienstverband: Tijdelijk met uitzicht op vast
FTE: 0,4 – 0,6

Omschrijving
:
Bij de Juliana van Stolbergschool omarmen we onze waarden Betrokkenheid, Persoonlijke groei en Verantwoordelijkheid als stevige basis van ons werk-, leer- en leefklimaat.

Onze onderwijsvisie
Wij werken volgens de principes van Rotterdams Goud-onderwijs gebaseerd op de
Uncommon schools in Amerika. Hierbij spelen de technieken van Teach like a Champion en het doordacht passend lesmodel een grote rol. Verder ligt de focus op rekenen, taal en sociaal-emotionele ontwikkeling van onze leerlingen. Wij vinden bewegen
en gezonde voeding belangrijk. We bieden een goede ondersteuningsstructuur, waarbij leren met en van elkaar centraal staat.

Onze school
In het dynamische Liskwartier staat de Juliana van Stolbergschool al bijna 100 jaar! Met buurtorganisaties werken we nauw samen om school, wijk, en kinderen te verbinden. We betrekken ouders actief bij de school en de ontwikkeling van hun kinderen.

Ons team
Rotterdams Goud betekent werken met een operationeel leider, een inhoudelijk leider, een leerling decaan en een intern begeleider. De leerkrachten hebben ervaring met ‘Teach Like a Champion’, hebben daardoor een duidelijke instructiestijl en weten keuzes te
maken in het onderwijsaanbod. Ook werken we nauw samen de kinderopvang KSH. We vinden het daarbij belangrijk dat we met gevoel, kennis en begrip van en voor verschillende culturele achtergronden werken.

Kijk ook op www.jvstolberg.nl

Voor informatie en sollicitatie:
Mail met de directeur Maarten Neomagus
m.neomagus@kindenonderwijsrotterdam.nl

We nodigen je van harte uit óók te reageren als de wtf en de schaal nog niet helemaal passen bij je kennis, ervaring en wensen. Vacatures kunnen bijvoorbeeld door meerdere parttimers worden ingevuld. We gaan graag in gesprek om te kijken wat wel kan!

Op deze school is de arbeidsmarkttoelage van toepassing.

#wijzijnSARO
Juliana van Stolbergschool is onderdeel van SARO. SARO is de naam waaronder Kind en Onderwijs Rotterdam en
LMC Voortgezet Onderwijs sinds 1 januari 2024 samen verder zijn gegaan.
Samen Ambitieus Rotterdam Onderwijs van 0 tot 18 jaar.

Solliciteren

Back To Top