Skip to content

Leerkracht Middenbouw

Kinderen van over de hele wereld komen hier samen.

Over KC Talma schakelklassen

Naam school: KC Talma schakelklassen
Contactpersoon: Albertine Verdouw
Plaats: Rotterdam
Sector: Basisonderwijs
Website: https://kindcentrumtalma.nl/

Beschrijving:
Wie zijn wij?
Je voelt het meteen als je binnenstapt: hier staat een gedreven, optimistisch en kundig team. Een team dat iedere dag in touw is om voor leerlingen een veilige en bovenal leuke leeromgeving te creëren. Door van én met elkaar te leren zorgen we er samen voor dat iedereen elke dag geprikkeld worden het beste uit zichzelf te halen. Alle leerlingen doen dat op het niveau dat bij hen past. Dat maakt trots, als team, als leerkracht en als leerling.
 
Onze werkplek? Dat is de afdeling Schakelklassen van Kindcentrum Talma. Kinderen van over de hele wereld komen naar de schakelklas om Nederlands te leren. Het is een fijne plek, waar kinderen en ouders zich altijd welkom voelen. We bieden een warme, veilige eerste opvang aan nieuwkomers, als voorwaarde voor het doorlopen van een positieve sociaal emotionele ontwikkeling.
We bieden een geïntegreerd programma, gericht op ‘de eerste woordenschat en mondelinge taalvaardigheid’ en leren kinderen deze toe te passen bij andere vakken. Van de inspectie kregen wij onlangs het predicaat ‘GOED’.
 
De schakelklas is een plek waar leerlingen leren ‘leren’: zij krijgen inzicht in wat ze leren en wat ervoor nodig is om een volgende stap in hun leerproces te kunnen maken. Door deze manier van leren zorgen we voor een goede aansluiting naar de vervolgschool.

 

Vacature

Functietitel: Leerkracht Middenbouw
Met ingang van: Nieuwe schooljaar
Sluitingsdatum: 2-6-2024
Soort vacature: parttime / fulltime
Dienstverband: Tijdelijk met uitzicht op vast
FTE: 1,0

Omschrijving
:
Onze onderwijsvisie
Kinderen van over de hele wereld komen op Kindcentrum Talma in de schakelklas om Nederlands te leren. We bieden een warme, veilige eerste opvang voor nieuwkomers, als voorwaarde voor een positieve sociaal emotionele ontwikkeling.

We bieden een geïntegreerd programma gericht op de eerste woordenschat en mondelinge taalvaardigheid. Leerlingen hebben inzicht in wat ze leren en wat ervoor nodig is om een volgende stap te maken. Op deze manier zorgen we voor een goede aansluiting naar de
vervolgschool.

Onze schakelklassen
We geven onderwijs op 2 locaties in Rotterdam. Dat gebeurt binnen bestaande scholen met een groen schoolplein. Daar zorgen we voor een uitdagende leer-en werkplek. Met een divers aanbod van verschillende partners, geven we leerlingen een onvergetelijk eerste
schooljaar in Nederland.

Ons team
Je voelt het meteen als je binnenstapt: hier staat een gedreven optimistisch en kundig team, met ruimte voor plezier. Een team dat iedere dag in touw is om voor leerlingen een veilige en bovenal leuke leeromgeving te creëren. Dit is een werkplek midden in de
samenleving waardoor je meer bent dan een leerkracht. Door met en van elkaar te leren, groei je als pedagoog, didacticus en als mens. En dat maakt trots. Als team en als leerkracht.

Kijk ook op www.kindcentrumtalma.nl

Voor informatie en sollicitatie:
Mail met de directeur Albertine Verdouw
a.verdouw@kindenonderwijsrotterdam.nl

We nodigen je van harte uit óók te reageren als de wtf en de schaal nog niet helemaal passen bij je kennis, ervaring en wensen. Vacatures kunnen bijvoorbeeld door meerdere parttimers worden ingevuld. We gaan graag in gesprek om te kijken wat wel kan!

Op deze school is de arbeidsmarkttoelage van toepassing.

#wijzijnSARO
KC Talma Schakelklassen SARO is onderdeel van SARO. SARO is de naam waaronder Kind en Onderwijs Rotterdam en
LMC Voortgezet Onderwijs sinds 1 januari 2024 samen verder zijn gegaan.
Samen Ambitieus Rotterdam Onderwijs van 0 tot 18 jaar.

Solliciteren

Back To Top