Skip to content

Leerkracht Groep in overleg

Word onderdeel van ons grote enthousiaste en hardwerkende team!

Over IKC de Stelberg

Naam school: IKC de Stelberg
Contactpersoon: Wim van der Lee
Plaats: Rotterdam
Sector: Basisonderwijs
Website: http://destelberg.nl

Beschrijving:
Wie zijn wij?
De Stelberg is een excellente basisschool in Prinsenland. De Stelberg is meer dan een gebouw, het is een plek waar kinderen en collega’s met plezier naar toe komen.
 
Ons doel is om ieder kind in zijn of haar kracht te zetten. Ook geven wij onze kinderen de ruimte om hun eigen talenten te ontwikkelen. Naast de focus op kennisvergaring richten wij ons daarom ook op de persoonlijkheidsvorming van ieder kind. We leren hen samenwerken en samenleven om, conform onze christelijke visie, verbondenheid tussen de kinderen tot stand te brengen.
 
Wij zijn warm en betrokken bij onze kinderen en elkaar en werken nauw samen met de ouders. Wij staan voor samenwerking en eigenaarschap. Samen zorgen we ervoor dat ieder kind kan groeien tijdens zijn basisschoolcarrière en vol zelfvertrouwen het voortgezet onderwijs in kan.
 
De school kenmerkt zich door een leuk, hardwerkend en enthousiast team. Respect en vertrouwen zijn daarbij de basis voor een fijn (werk-)klimaat. Binnen het team heeft iedereen zijn eigen rol. Wij waarderen en erkennen verschillen en zetten eenieders kwaliteiten in om te komen tot een evenwichtig en sterk team.

 

Vacature

Functietitel: Leerkracht Groep in overleg
Met ingang van: Nieuwe schooljaar
Sluitingsdatum: 2-6-2024
Soort vacature: parttime / fulltime
Dienstverband: Tijdelijk met uitzicht op vast
FTE: 0,4 – 1,0

Omschrijving
:
Onze onderwijsvisie
Warm en betrokken, verbonden met elkaar, samen groeien, verwachtingsvol en ruimte voor talent. Dat samen is waar KC De Stelberg voor staat. We willen bereiken dat alle kinderen zo veel mogelijk leren.
Met behulp van het EDI-model en data stellen wij ons onderwijsaanbod samen, dat daardoor goed aansluit op de onderwijsbehoefte van de leerlingen. Vanuit onze christelijke visie richten we ons ook op de persoonlijkheidsvorming van ieder kind. Ook besteden we
aandacht aan burgerschap en sociale competenties.

Ons kindcentrum
KC De Stelberg heeft 2 locaties in Prinsenland: Groep 1 tot en met 3 zitten in het gebouw op de Clazina Kouwenbergzoom en groep 4 tot en met 8 op de Jacques Duthilweg. De Stelberg is een excellente school, waar kinderen en collega’s met plezier naar toe komen.

Ons team
We hebben een groot team dat hard werkt en enthousiast is. Binnen beide locaties zijn er voldoende collega’s om mee te werken en van te leren. Respect en vertrouwen zijn daarbij de basis voor een goed (werk-)klimaat. Iedereen heeft zijn eigen rol binnen het
team. Wij waarderen en erkennen verschillen en zetten onze kwaliteiten om te komen tot een evenwichtig en sterk team. Dit doen we door te werken met
LeerKRACHT.

Kijk ook op http://www.destelberg.nl

Voor informatie en sollicitatie:
Mail met de directeur Wim van der Lee
w.vanderlee@kindenonderwijsrotterdam.nl

We nodigen je van harte uit óók te reageren als de wtf en de schaal nog niet helemaal passen bij je kennis, ervaring en wensen. Vacatures kunnen bijvoorbeeld door meerdere parttimers worden ingevuld. We gaan graag in gesprek om te kijken wat wel kan!

#wijzijnSARO
KC De Stelberg is onderdeel van SARO. SARO is de naam waaronder Kind en Onderwijs Rotterdam en
LMC Voortgezet Onderwijs sinds 1 januari 2024 samen verder zijn gegaan.
Samen Ambitieus Rotterdam Onderwijs van 0 tot 18 jaar.

Solliciteren

Back To Top