Skip to content

Leerkracht Onderbouw Kleuters

Kom jij ook werken bij de oudste school van Rotterdam?

Over Waalse school

Naam school: Waalse school
Contactpersoon: Petra van der Meer
Plaats: Rotterdam
Sector: Basisonderwijs
Website: http://waalseschool.nl

Beschrijving:
Wie zijn wij?
De Waalse school werkt samen met kinderen en ouders aan de basis van een succesvol leven. Als echte Rotterdamse school, geven we kinderen al jong een houding mee waarmee ze de hele stad en de rest van de wereld aan kunnen. Ieder kind is anders en iedereen wil op zijn eigen wijze de beste versie van zichzelf worden.
 
Wij leren kinderen zichzelf doelen stellen en hoe ze die op hún manier realiseren. Zo levert de Waalse School al sinds 1739 zelfverzekerde, gedisciplineerde en ondernemende nieuwe Rotterdammers af.
Kinderen die weten wat ze willen en daar helemaal voor gaan!

 

Vacature

Functietitel: Leerkracht Onderbouw Kleuters
Met ingang van: Nieuwe Schooljaar
Sluitingsdatum: 4-6-2024
Soort vacature: parttime / fulltime
Dienstverband: Tijdelijk met uitzicht op vast
FTE: 0,5 – 1,0

Omschrijving
:
De Waalse school is een christelijke school, veilig gelegen op de rand van het centrum en de wijk Rubroek (deelgemeente Kralingen-Crooswijk). Het team van leerkrachten en specialisten is zeer betrokken en verzorgt met veel enthousiasme dagelijks uitstekend
onderwijs aan 500 leerlingen. De school heeft al jaren een uitstekende reputatie, respect en discipline staan er hoog in het vaandel.

Onze onderwijsvisie
Ieder kind is anders en iedereen wil op zijn eigen wijze de beste versie van zichzelf worden. Wij leren onze leerlingen doelen stellen voor zichzelf en hoe ze die op hún manier bereiken. Op basis van het gedachtegoed van John Hattie, leren we hun leren vanuit
hun eigen talent en kracht. Samen met leerlingen ontdekken we wat hun talenten zijn en hoe ze die kunnen inzetten voor zichzelf én hun omgeving!

Onze school
Als oudste basisschool van Rotterdam werkt de Waalse school, samen met kinderen en ouders, aan de basis voor een succesvol leven. Wij geven kinderen al jong een houding mee, waarmee ze de hele stad en de rest van de wereld aan kunnen.

Ons team
We zijn trots op ons professionele en collegiale team, dat een duidelijke koers vaart en ook nog met elkaar kan lachen! We zien uitdagingen als kansen en willen net als onze leerlingen steeds beter worden. Als team zijn we net zo divers als onze leerling populatie:
talentvolle starters en ervaren kanjers; vrouwen én mannen. We hebben hoge verwachtingen van alle leerlingen en laten hen groeien door het vertrouwen dat we in ze hebben. We zorgen ervoor dat je groep wekelijks een dag(deel) door een collega wordt overgenomen.
Hierdoor heb jij tijd om leerlingen te helpen, een kijkje in andere groepen te nemen en om kind-/talentgesprekken te voeren
 
Kijk ook op www.waalseschool.nl

Voor informatie en sollicitatie:
Mail met de directeur Petra van der Meer
p.vandermeer@kindenonderwijsrotterdam.nl

We nodigen je van harte uit óók te reageren als de wtf en de schaal nog niet helemaal passen bij je kennis, ervaring en wensen. Vacatures kunnen bijvoorbeeld door meerdere parttimers worden ingevuld. We gaan graag in gesprek om te kijken wat wel kan!
 
Op deze school is de arbeidsmarkttoelage van toepassing

#wijzijnSARO
Waalse School is onderdeel van SARO. SARO is de naam waaronder Kind en Onderwijs Rotterdam en
LMC Voortgezet Onderwijs sinds 1 januari 2024 samen verder zijn gegaan.
Samen Ambitieus Rotterdam Onderwijs van 0 tot 18 jaar.

Solliciteren

Back To Top