Skip to content

Groepsleerkracht Onderbouw | Middenbouw

Arentschool is met ingang van Nieuwe schooljaar op zoek naar een Groepsleerkracht Onderbouw | Middenbouw.

Over Arentschool

Naam school: Arentschool
Contactpersoon: Ellen Kennis
Plaats: Rotterdam
Sector: Basisonderwijs
Website: http://www.arentschool.nl

Beschrijving:
Wie zijn wij?
De Arentschool is een kleinschalige christelijke basisschool in Kralingen, die ruimte biedt aan alle levensbeschouwingen. Sinds augustus 2021 is zij gevestigd in een prachtig, toekomstbestendig gebouw met groepsruimtes en leerpleinen.
 
We zijn een gemengde school met 380 leerlingen en geven kindgericht onderwijs in een plezierige leeromgeving. De leerlingen ontvangen de persoonlijke aandacht die ze nodig hebben en worden gestimuleerd om zich, naast het ontwikkelen van cognitieve vaardigheden, ook op sociaal, emotioneel en creatief gebied te ontplooien.
 
Er is actief beleid om ervoor te zorgen dat we een gemengde, kleinschalige school blijven.
Een school die het beste uit ieder kind weet te halen.

 

Vacature

Functietitel: Groepsleerkracht Onderbouw | Middenbouw
Met ingang van: Nieuwe schooljaar
Sluitingsdatum: 8-6-2024
Soort vacature: parttime / fulltime
Dienstverband: Tijdelijk met uitzicht op vast
FTE: 0,4 – 1.0

Omschrijving
:
Wil jij werken op een kleinschalige, plezierige, persoonlijke en creatieve school waar we het beste uit ieder kind halen? Bij de Arentschool staat motivatie, betrokkenheid en actief leren centraal. We bieden een rijke leeromgeving en hechten waarde aan
samenwerking met ouders. Onze pedagogische aanpak stimuleert nieuwsgierigheid en zelfstandigheid. Als leerkracht op de Arentschool draag je bij aan de ontwikkeling van ieder kind in een moderne en frisse omgeving.

Onze school
De Arentschool is een kleinschalige, christelijke basisschool in Kralingen-West die ruimte biedt aan alle levensbeschouwingen. Onze school telt 370 leerlingen en levert kindgericht onderwijs in een plezierige leeromgeving. De leerlingen krijgen de persoonlijke
aandacht die ze nodig hebben en worden gestimuleerd om – naast het ontwikkelen van cognitieve vaardigheden – zich ook op sociaal emotioneel en creatief gebied te ontwikkelen.

Ons team
Word onderdeel van ons team in een modern, inspirerend gebouw met unieke leerpleinen! Werk samen met vakdocenten en collega's en zet leerlingen in hun kracht. Ontwikkel jezelf verder in een ondersteunende omgeving met volop mogelijkheden tot differentiatie
en professionalisering.

Kijk ook op www.arentschool.nl

Voor informatie en sollicitatie:
Mail met de directeur Ellen Kennis
e.kennis@kindenonderwijsrotterdam.nl

We nodigen je van harte uit óók te reageren als de wtf en de schaal nog niet helemaal passen bij je kennis, ervaring en wensen. Vacatures kunnen bijvoorbeeld door meerdere parttimers worden ingevuld. We gaan graag in gesprek om te kijken wat wel kan!

Op deze school is de arbeidsmarkttoelage van toepassing.

#wijzijnSARO
De Arentschool is onderdeel van SARO. SARO is de naam waaronder Kind en Onderwijs Rotterdam en
LMC Voortgezet Onderwijs sinds 1 januari 2024 samen verder zijn gegaan.
Samen Ambitieus Rotterdam Onderwijs van 0 tot 18 jaar.

Solliciteren

Back To Top