Skip to content

Feestelijke Opening basisschool NPRS-Assendelft voor dans en muziek

Op vrijdag 3 november was de officiële en vooral feestelijke opening van de Nieuwe Park Rozenburgschool locatie Assendelftstraat. Op deze locatie is veel aandacht voor dans en muziek. ‘Voor elk talent een podium’ is het motto van deze mooie samenwerking tussen het PO en VO.

En dat was dan ook het thema van de middag: Geweldige optredens van de eerste leerlingen van de DAMU, leerlingen uit groep 1,2, en 3 op de percussie, twee indrukwekkende solo-dansoptredens  en een zangvoorstelling van leerlingen van het Codarts Lyceum.

Er was grote belangstelling van ouders, leerlingen en collega onderwijsprofessionals . Er waren prachtige woorden van trots en bemoediging van bestuurder Jasmijn Kester, hoofd onderwijs van de gemeente Rotterdam Katrijn Kliphuis,  directeur van de NPRS Kees Adriaansen en directeur Codarts Sander Tetteroo.

Deze school is een unieke samenwerking in Rotterdam tussen LMC Voortgezet Onderwijs en Kind en Onderwijs Rotterdam. Op de basisschool al voorbereiden op een VO-dans- of muziekopleiding op de middelbare school. Een mooie doorlopende leerlijn PO-VO!

Kijk voor meer informatie op www.nprs.nl/DAMU/

Back To Top