Skip to content

Leerkracht Onderbouw Kleuters

Een goede basis voor het uitvliegen, dat is ons motto.

Over IKC Albert Plesman

Naam school: IKC Albert Plesman
Contactpersoon: Henk-Piet Goudappel
Plaats: Rotterdam
Sector: Basisonderwijs
Website: http://www.albertplesmanschool.nl/

Beschrijving:
Wie zijn wij?
De Albert Plesmanschool vormt met Kinder Service Hotels het IKC Albert Plesman. Wij bieden uitdagend basisonderwijs waarin ondernemerschap, betrokkenheid en talentontwikkeling centraal staan. In een veilige leeromgeving met veel aandacht voor het individu worden de kinderen gestimuleerd om met elkaar samen te werken en van elkaar te leren. Wij zijn een christelijke ontmoetingsschool: een plek waar culturele en religieuze verschillen geaccepteerd worden en waar betrokkenheid een centrale rol speelt.
 
Speciale nadruk ligt op de talentontwikkeling van de kinderen. Naast de reguliere lessen wordt tijd besteed aan digitale vaardigheden, techniek & wetenschap en sport & spel. De kinderen worden hierin begeleid door enthousiaste (vak-)leerkrachten die het beste uit ieder kind naar boven halen.
 
In ons onderwijs maken wij gebruik van digitale middelen. Zo zijn alle lokalen uitgerust met smartboards en werken kinderen met laptops en tablets. Samen bouwen we aan een goede basis voor het uitvliegen.

 

Vacature

Functietitel: Leerkracht Onderbouw Kleuters
Met ingang van: Nieuwe schooljaar
Sluitingsdatum: 10-6-2024
Soort vacature: parttime / fulltime
Dienstverband: Tijdelijk met uitzicht op vast
FTE: 0,4 – 0,6

Omschrijving
:
De droom begint met een leraar die in je gelooft, die je trekt en duwt naar het volgende niveau. Ben jij zo'n leraar? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Onze onderwijsvisie
Een goede basis voor het uitvliegen. Dat is ons motto. Wij bieden uitdagend onderwijs, waarin ondernemerschap, betrokkenheid én talentontwikkeling centraal staan. Er is aandacht voor digitale vaardigheden, W&T, sport en spel.  In een veilige leeromgeving
met veel aandacht voor het individu, worden de kinderen gestimuleerd om met elkaar samen te werken en van elkaar te leren. Onze lessen zijn doorspekt met elementen van
Teach like a Champion en coöperatieve werkvormen.  
 
Ons kindcentrum
Samen met Kinder Service Hotels en de christelijke ontmoetingsschool vormen we IKC Albert Plesman: een plek waar culturele en religieuze verschillen geaccepteerd worden en waar betrokkenheid een centrale rol speelt. Er is een zeer grote en positieve inbreng
van ouders, daar zijn wij blij mee en trots op! Ons fijne gebouw ligt in een rustig deel van Rotterdam Ommoord.
 
Ons team
De school heeft een enthousiast team en we werken we aan iedere dag een beetje beter. Met elkaar helpen we leerlingen naar het volgende niveau. Elke kind en elke leerling voelt zich gewaardeerd en aangemoedigd om te groeien, te leren en te bloeien. We hebben
twee IB-ers, een specialist meer- en hoogbegaafden, een rekenspecialist, een leesspecialist en twee vakleerkrachten bewegingsonderwijs.
 
Kijk ook op www.albertplesmanschool.nl

Voor informatie en sollicitatie:
Mail met de directeur Henk-Piet Goudappel
h.goudappel@kindenonderwijsrotterdam.nl

We nodigen je van harte uit óók te reageren als de wtf en de schaal nog niet helemaal passen bij je kennis, ervaring en wensen. Vacatures kunnen bijvoorbeeld door meerdere parttimers worden ingevuld. We gaan graag in gesprek om te kijken wat wel kan!

#wijzijnSARO
IKC Albert Plesman School is onderdeel van SARO. SARO is de naam waaronder Kind en Onderwijs Rotterdam en
LMC Voortgezet Onderwijs sinds 1 januari 2024 samen verder zijn gegaan.
Samen Ambitieus Rotterdam Onderwijs van 0 tot 18 jaar.

Solliciteren

Back To Top