Ga naar hoofdinhoud

Leerkracht onderbouw

Het Spectrum is met ingang van 1 augustus 2023 op zoek naar een Leerkracht onderbouw.

Over Het Spectrum

Naam school: Het Spectrum
Contactpersoon: Mevr. Linda van Oosten
Plaats: Rotterdam
Sector: Basisonderwijs
Website: http://www.hetspectrum-nesselande.nl/

Beschrijving:
Wie zijn wij?
Het Spectrum is een christelijke basisschool in Rotterdam Nesselande. Wij bieden onze leerlingen uitdagend onderwijs waarin zij gestimuleerd worden om alle kansen te benutten die ze aangereikt krijgen. Ons doel is om de leerlingen eigenaarschap te geven over hun leerproces en om zoveel mogelijk ruimte te laten aan het individuele kind. Ons team is sterk betrokken bij alle leerlingen en begeleidt hen in hun leerproces. Wij zijn er om de leerlingen vertrouwen te geven in hun eigen kunnen, zelfstandigheid en verwondering te stimuleren en om te motiveren als het even tegenzit.

Als team inspireren wij elkaar en vinden wij het belangrijk om verder te ontwikkelen en te specialiseren. Op deze manier worden wij elke dag samen een beetje beter. Voor onze basisschool met het predicaat ‘Excellente School’ zoeken wij een enthousiaste collega. Je komt werken in een gezellig, gemotiveerd en professioneel team dat samenwerkt én samen viert.
Onze school staat bekend om zijn kindvriendelijke buurt met diverse faciliteiten zoals een strand, skatepark en boulevard.

 

Vacature

Functietitel: Leerkracht onderbouw
Met ingang van: 1 augustus 2023
Sluitingsdatum: 11-4-2023
Soort vacature: parttime / fulltime
Dienstverband: Tijdelijk met uitzicht op vast
FTE: 1,0

Omschrijving
:
Onze onderwijsvisie
We bieden leerlingen uitdagend onderwijs en stimuleren hen om alle kansen te benutten die ze aangereikt krijgen. Leerlingen werken daarbij vanuit voldoende eigenaarschap over hun eigen leerproces. Tegelijkertijd worden bij verschillende vakgebieden veel coöperatieve
werkvormen ingezet om samenwerken te bevorderen.

Ook is er een sup- en een plusklas. We werken met leerKRACHT, en dragen als team met de kinderen en de ouders zorg voor een goed, pedagogisch klimaat. Op het profiel kwaliteitszorg is IKC Het Spectrum een Excellente school.

Ons integraal kindcentrum
Ons pand, in de wijk Nesselande, heeft een bibliotheek, speelzalen, gymzalen, een theater, een groen schoolplein met boomhut en een klushuis. Dit biedt volop mogelijkheden om de kinderen een breed activiteitenaanbod aan te bieden. De school staat in een kindvriendelijke
buurt, vlak bij het strand, skatepark en boulevard van Nesselande.

Ons team
We hebben een groot team van betrokken groepsleerkrachten met diverse specialisten, vakleerkrachten (gym en theater), een conciërge, onderwijsassistenten, leerkracht inclusief onderwijs, administratief medewerker, evenementencoördinator, IB-team en een directiekoppel.

Kenmerkend is verder:

  • een gemotiveerd team, dat je in je kracht helpt en waar aandacht is voor elkaar;
  • een gestructureerde en professionele werkomgeving;
  • we ondernemen regelmatig teambuildingsactiviteiten.
  • verantwoordelijkheid, vertrouwen, verbondenheid en teamleren zijn
    de uitgangspunten in ons denken en handelen.

Reageren
Voor informatie en sollicitatie:
mail met de directie, adjunct-directeur Mirjam Bakker-Schuur
m.bakker-schuur@kindenonderwijsrotterdam.nl
of directeur Linda van Oosten
l.vanoosten@kindenonderwijsrotterdam.nl

Kijk ook op www.hetspectrum-nesselande.nl

Graag in gesprek
We nodigen je van harte uit óók te reageren als de werktijdfactor en de schaal nog niet helemaal passen bij je kennis, ervaring en wensen. Vacatures kunnen bijvoorbeeld door meerdere parttimers worden ingevuld. We gaan graag in gesprek om te kijken wat wel
kan!
 

Solliciteren

Back To Top