Skip to content

Leerkracht Onderbouw

Word onderdeel van ons diverse, enthousiaste en gezellige team van onderwijsprofessionals.

Over Nieuwe Park Rozenburgschool

Naam school: Nieuwe Park Rozenburgschool
Contactpersoon: Kees Adriaansen
Plaats: Rotterdam
Sector: Basisonderwijs
Website:

Beschrijving:
Wie zijn wij?
De Nieuwe Park Rozenburgschool is een christelijke gemengde buurtschool in Rotterdam Kralingen. We hebben in onze klassen leerlingen met verschillende culturele achtergronden en zijn een trotse afspiegeling van de buurt waarin wij staan.
Wij bieden passend onderwijs en hebben als doel iedere individuele leerling zo goed mogelijk tot zijn recht te laten komen. Onze leerkrachten benaderen de leerlingen op positieve wijze en werken samen met de ouders hard aan het leerproces en de opvoeding van iedere leerling. We bieden onze leerlingen een veilige en stabiele leeromgeving waarin zij met plezier kunnen opgroeien en zich optimaal kunnen ontwikkelen.

De NPRS is een fijne buurtschool in de wijk Kralingen waar we door middel van veel activiteiten in samenwerking met de ouders leuke, leerzame, en ook hele gezellige en sociale evenementen organiseren. We willen de basisschoolperiode voor onze leerlingen onvergetelijk maken.

 

Vacature

Functietitel: Leerkracht Onderbouw
Met ingang van: Nieuwe schooljaar
Sluitingsdatum: 2-6-2024
Soort vacature: parttime / fulltime
Dienstverband: Tijdelijk met uitzicht op vast
FTE: 1,0

Omschrijving
:
De Nieuwe Park Rozenburgschool; een gemengde buurtschool in de prachtige wijk Kralingen, waar positieve en hoge verwachtingen, brede ontwikkeling, autonomie en plezier centraal staan voor leerlingen en leerkrachten!

Onze onderwijsvisie
Op de NPRS geloven we in de autonomie van de leerkracht! We dagen je dan ook uit om eigenheid en karakter toe te voegen aan je werk. Met een positief, stimulerend en pedagogisch klimaat halen we het hoogst haalbare uit onze leerlingen. Dat doen we op cognitief,
sociaal emotioneel en cultureel gebied, door te differentiëren met behulp van verschillende methodes en een duidelijk didactisch model. We hebben extra programma’s voor sociaal emotionele ontwikkeling en we hebben vakkrachten voor handvaardigheid, muziek en
gym.

Onze school
De Nieuwe Park Rozenburgschool is een christelijke, gemengde buurtschool, in een monumentaal pand aan de prachtige Hoflaan in de wijk Kralingen. We hebben leerlingen met verschillende culturele achtergronden en zijn een trotse afspiegeling van de buurt.
Samen met de ouders organiseert de school leuke, leerzame, en ook hele gezellige en sociale activiteiten! Dit schooljaar starten we met een groep 7/8 speciaal voor dans en musical.

Ons team
Op de Nieuwe Park Rozenburgschool hebben we een fantastisch mooie teamkamer, waar het altijd gezellig is! We zijn:

  • een erg divers, enthousiast en gezellig team van onderwijs professionals en daar zijn we trots op;
  • een team waarin samenwerken een vanzelfsprekendheid is;
  • een team waarin nieuwe collega’s worden begeleid en waar we met elkaar verantwoordelijkheid voor dragen;
  • met daadkracht zetten we een sterk pedagogisch en didactisch klimaat neer in de klas;
  • vanuit analyse en evaluatie werken we aan goede resultaten voor onze leerlingen.

Kijk ook op www.nprs.nl

Voor informatie en sollicitatie:
Mail met de directeur Kees Adriaansen
c.adriaansen@kindenonderwijsrotterdam.nl

We nodigen je van harte uit óók te reageren als de wtf en de schaal nog niet helemaal passen bij je kennis, ervaring en wensen. Vacatures kunnen bijvoorbeeld door meerdere parttimers worden ingevuld. We gaan graag in gesprek om te kijken wat wel kan!

#wijzijnSARO
NPRS is onderdeel van SARO. SARO is de naam waaronder Kind en Onderwijs Rotterdam en
LMC Voortgezet Onderwijs sinds 1 januari 2024 samen verder zijn gegaan.
Samen Ambitieus Rotterdam Onderwijs van 0 tot 18 jaar.

Solliciteren

Back To Top