Skip to content

Leerkracht Middenbouw | Bovenbouw

Word onderdeel van onze school in Het Nieuwe Westen.

Over IKC de Ark

Naam school: IKC de Ark
Contactpersoon: Shirley Westervoorde
Plaats: Rotterdam
Sector: Basisonderwijs
Website: http://www.ikcdeark.nl

Beschrijving:
Wie zijn wij?
IKC De Ark is een kleinschalige christelijke basisschool in Het Nieuwe Westen van Rotterdam. Wij zijn een kleurrijke school, met leerlingen van verschillende achtergronden en omarmen en respecteren andere culturen en geloofsopvattingen. Iedereen is welkom aan boord van De Ark. Van de kinderen verwachten wij dat zij netjes, aardig en rustig met elkaar omgaan.
 
Wij proberen in ons onderwijs aan te sluiten op de belevingswereld en leerbehoefte van ieder kind en vinden het aanleren van 21e-eeuwse vaardigheden belangrijk. Zo krijgen leerlingen al op jonge leeftijd ‘wetenschap en technologie’ en leren ze de Engelse taal. Verder wordt er gelet op de individuele ontwikkeling van leerlingen en helpen we ze samen op weg naar een succesvolle toekomst. Met de Bijbel als leidraad bieden wij modern onderwijs.

 

Vacature

Functietitel: Leerkracht Middenbouw | Bovenbouw
Met ingang van: Nieuwe schooljaar
Sluitingsdatum: 22-6-2024
Soort vacature: parttime / fulltime
Dienstverband: Tijdelijk
FTE: 0,6 – 1,0

Omschrijving
:
De functie: dit is een tijdelijke vacature voor de periode van 1 augustus 2024 tot 31 december 2024

Onze onderwijsvisie
Ons onderwijs sluit aan op de belevingswereld en leerbehoefte van ieder kind. We bieden onderwijs op maat. Dat is een is mix van het directe instructiemodel, onderzoekend leren, samenwerkend leren en zelfstandig werken.

Met behulp van Focus Po werken we samen aan de ontwikkeling van onze leerlingen en leggen de lat zo hoog mogelijk. Leerlingen zijn eigenaar van hun ontwikkelingsproces. We houden kinderen betrokken en bouwen aan een positieve klassencultuur.

Onze school
IKC De Ark is een christelijke ontmoetingsschool in Het Nieuwe Westen. Het is een kleurrijke school en onze leerlingen vertegenwoordigen verschillende culturen en geloven. We maken verbinding, zoeken overeenkomsten en waarderen verschillen. Ons ruime gebouw
heeft een fijn schoolplein, dat prettig verscholen is midden in de wijk.

Ons team
Ons team is betrokken en enthousiast en bouwt binnen een positieve werksfeer verder aan het onderwijs op De Ark. We bundelen krachten door kennis, ervaringen en talenten met elkaar te delen. Daarbij waarderen en erkennen we de verschillen tussen teamleden en
zetten juist de verschillen in om te komen tot een complementair team. 

Kijk ook op www.ikcdeark.nl

Voor informatie en sollicitatie:
Mail met de directeur Shirley Westervoorde
s.westervoorde@kindenonderwijsrotterdam.nl

We nodigen je van harte uit óók te reageren als de wtf en de schaal nog niet helemaal passen bij je kennis, ervaring en wensen. Vacatures kunnen bijvoorbeeld door meerdere parttimers worden ingevuld. We gaan graag in gesprek om te kijken wat wel kan!

Op deze school is de arbeidsmarkttoelage van toepassing.

#wijzijnSARO
IKC De Ark is onderdeel van SARO. SARO is de naam waaronder Kind en Onderwijs Rotterdam en
LMC Voortgezet Onderwijs sinds 1 januari 2024 samen verder zijn gegaan.
Samen Ambitieus Rotterdam Onderwijs van 0 tot 18 jaar.

Solliciteren

Back To Top