Ga naar hoofdinhoud

Leerkracht middenbouw

Prinses Margrietschool is met ingang van 1 augustus 2023 op zoek naar een Leerkracht middenbouw.

Over Prinses Margrietschool

Naam school: Prinses Margrietschool
Contactpersoon: Mevr. Sharon Hirschfeld
Plaats: Rotterdam
Sector: Basisonderwijs
Website: http://www.prinses-margrietschool.nl

Beschrijving:
Wie zijn wij?
De Prinses Margrietschool is een christelijke basisschool in Rotterdam. Wij omarmen vanuit onze christelijke identiteit verschillende culturen en geloofsopvattingen. We zijn dan ook een christelijke ontmoetingsschool.
 
Naast de reguliere basisschoolklassen hebben wij een groep 0 voor kinderen vanaf 2,5 jaar. We vinden het belangrijk dat onze leerlingen in een duidelijke en gestructureerde omgeving onderwijs krijgen en dat er ruimte is voor talentontwikkeling.
 
Onze Gouden Margrietregels zorgen voor rust binnen de school en geven ons team van jonge leerkrachten de kans om veel aandacht te besteden aan de brede ontwikkeling van de leerlingen, zodat we ze klaarstomen voor hun toekomstige rol in de maatschappij.
 
We streven ernaar om voor iedere leerling het verschil te maken en bieden modern, duidelijk en persoonlijk onderwijs op maat aan met extra aandacht voor basisvaardigheden. Er is een sterke focus op de vakken Nederlands en rekenen.

 

Vacature

Functietitel: Leerkracht middenbouw
Met ingang van: 1 augustus 2023
Sluitingsdatum: 2-8-2023
Soort vacature: parttime / fulltime
Dienstverband: Tijdelijk met uitzicht op vast
FTE: 1,0

Omschrijving
:
Onze onderwijsvisie
Plezier in leren, daar werken we hard aan! We streven ernaar om voor iedere leerling het verschil te maken en bieden modern, duidelijk en persoonlijk onderwijs op maat aan.

Onderwijs waarbij extra aandacht voor basisvaardigheden en de ontwikkeling van sociale vaardigheden ontplooien, gewoon is. Ook vinden wij de samenwerking met ouders belangrijk. Zij worden betrokken bij het onderwijs van hun kind, de school en de leerkracht.

Onze school
De Prinses Margrietschool is een christelijke basisschool in het stadsdeel Delfshaven in Rotterdam. We hebben een mooi, modern gebouw waarin het fijn onderwijs geven is. Het zwembad, de kinderboerderij en de speeltuin liggen op een steenworp afstand. Wij omarmen
vanuit onze christelijke identiteit verschillende culturen en geloofsopvattingen.

Ons team
Wij zijn een energiek, betrokken en daadkrachtig team, dat graag samen de handen uit de mouwen steekt. In ons team zitten specialisten op het gebied van taal, gedrag, rekenen en hoogbegaafdheid.

Verder hebben we een vakdocent gym. Via de LeerKRACHT-borden stellen wij met elkaar werkdoelen op. Efficiënt overleg staat daarbij hoog in ons vaandel.

We bedenken nieuwe strategieën om een kind te bereiken, zo zetten we in op gewenst gedrag, door een uitdagende leeromgeving te creëren, die leerlingen fascineert en stimuleert tot actieve betrokkenheid. Jij bent een teamspeler die samen met zijn team wil werken
aan het verhogen van de kwaliteit van de school.

Reageren
Voor informatie en sollicitatie:
mail met de directeur Sharon Hirschfeld
s.hirschfeld@kindenonderwijsrotterdam.nl

Kijk ook op www.prinses-margrietschool.nl

Graag in gesprek
We nodigen je van harte uit óók te reageren als de werktijdfactor en de schaal nog niet helemaal passen bij je kennis, ervaring en wensen. Vacatures kunnen bijvoorbeeld door meerdere parttimers worden ingevuld. We gaan graag in gesprek om te kijken wat wel
kan!

Op deze school is de arbeidsmarkttoelage van toepassing.
 

Solliciteren

Back To Top