Vakleerkracht Bewegingsonderwijs

Over Cornelis Haak School

Naam school: Cornelis Haak School
Contactpersoon: Dhr. R. Liefhebber
Plaats: Rotterdam
Sector: Basisonderwijs
Website: http://www.cornelishaakschool.nl/

Beschrijving:
Wie zijn wij?
De Cornelis Haak School is een basisschool in Rotterdam Oosterflank. We zijn een christelijke ontmoetingsschool, wat betekent dat we vanuit de christelijke identiteit ruimte creëren voor andere culturen en geloofsovertuigingen. We spelen in op de nieuwsgierigheid en verwondering van ieder kind en bieden ze de ruimte om zich te ontwikkelen op hun eigen manier. Deze adaptieve werkwijze helpt leerlingen spelenderwijs groeien en de leerdoelen te behalen die voor ze gesteld worden.
 
We vinden het ook belangrijk om goed contact te onderhouden met ouders. Naast durf en doorzettingsvermogen van de leerling zelf, is hun inzet namelijk cruciaal om het beste te halen uit de basisschooljaren. Zo zorgen we er samen voor dat iedere leerling goed klaargestoomd het voortgezet onderwijs in gaat.

 

Vacature

Functietitel: Vakleerkracht Bewegingsonderwijs
Met ingang van: 01-01-2018
Sluitingsdatum: 24-6-2018
Soort vacature: parttime
Dienstverband:
FTE: 0,4250

Omschrijving
:
Wie zijn wij?
De Cornelis Haak School is een basisschool in Rotterdam Oosterflank. We zijn een christelijke ontmoetingsschool, wat betekent dat we vanuit de christelijke identiteit ruimte creëren voor andere culturen en geloofsovertuigingen. We spelen in op de nieuwsgierigheid
en verwondering van ieder kind en bieden ze de ruimte om zich te ontwikkelen op hun eigen manier. Deze adaptieve werkwijze helpt leerlingen spelenderwijs groeien en de leerdoelen te behalen die voor ze gesteld worden.
 
We vinden het ook belangrijk om goed contact te onderhouden met ouders. Naast durf en doorzettingsvermogen van de leerling zelf, is hun inzet namelijk cruciaal om het beste te halen uit de basisschooljaren. Zo zorgen we er samen voor dat iedere leerling goed
klaargestoomd het voortgezet onderwijs in gaat.

Solliciteren

Comments are closed.