Dr. J. Woltjerschool zoekt Urban Teacher groep 7

Over Dr.J.Woltjerschool

Naam school: Dr.J.Woltjerschool
Contactpersoon: Mevr. W. Gelderblom
Plaats: Rotterdam
Sector: Basisonderwijs
Website: http://www.woltjerschool.nl/

Beschrijving:
Wie zijn wij?
De Dr. J. Woltjerschool is een christelijke basisschool in Bospolder. Wij zijn een Brede School, wat betekent dat wij meer doen dan alleen onderwijs verzorgen. Wij zijn ons bewust van onze maatschappelijke functie en doen hard ons best om in samenwerking met ouders en onderwijspartners de ontwikkelingskansen van onze leerlingen te vergroten en te verrijken.
 
We schenken veel aandacht aan de individuele behoeften van ieder kind en bieden passend onderwijs. Onze leerkrachten leren de kinderen goed kennen en bouwen een vertrouwensband op van waaruit zij hen effectief kunnen stimuleren en het beste in ieder kind naar boven kunnen halen.
 
Wij zien ouders als onze partners bij de opvoeding en ontwikkeling van de leerlingen en zijn altijd open, duidelijk en transparant in onze communicatie naar hen en de leerlingen toe. Leren doen wij zowel van als met elkaar. Dit betekent dat ook onze leerkrachten zich telkens blijven ontwikkelen ten behoeve van de leerlingen.

 

Vacature

Functietitel: Urban Teacher groep 7
Met ingang van: 23 augustus 2018
Sluitingsdatum: 21-8-2018
Soort vacature: parttime
Dienstverband: Vast
FTE: 0,63

Omschrijving
:
Ben jij een leerkracht die zich wil inzetten voor de kinderen in de wijk Bospolder, een wijk in Delfshaven, voor kinderen die het veelal zwaar hebben thuis, een persoon die gelooft in een betere maatschappij, kijk dan niet verder!
De leerlingen die jij volgend jaar gaat krijgen, zoeken de volgende kwaliteiten in jou:

Je bent iemand die avontuurlijk is, je bent sportief en je moet geduld met ons hebben. We houden van samenwerken en samen dingen doen. Je geeft ons kansen als we het moeilijk hebben of als we het juist al heel goed doen. We vinden teambuilding heel leuk,
wat ervoor gezorgd heeft dat we een heel hechte groep zijn. Het liefst ben je lief en grappig. En oh ja, niet te vergeten, je kunt ook heel goed uitleggen en lesgeven: we houden, gek genoeg, veel van rekenen en begrijpend lezen. 

 

Solliciteren

Comments are closed.