Toekomstgerichte leerkracht gezocht

Over Ds. J.J. Buskesschool

Naam school: Ds. J.J. Buskesschool
Contactpersoon: Dhr. M. Neomagus
Plaats: Rotterdam
Sector: Basisonderwijs
Website: http://www.jjbuskesschool.nl/

Beschrijving:
Wie zijn wij?
De Ds J.J. Buskesschool is een christelijke basisschool in het Rotterdamse Zevenkamp. We zijn onderdeel van stichting Kind en Onderwijs Rotterdam en typeren onszelf als een christelijke ontmoetingsschool: een school met ruimte voor alle verschillende culturen en geloofsopvattingen.
 
We werken samen met bevlogen en betrokken leraren die veel aandacht hebben voor het individuele kind. Naast kennisverwerving, leggen wij de nadruk op het ontwikkelen van sociale vaardigheden. Dit doen we om betrokken individuen te vormen die later vrolijk de toekomst in kunnen.
 
Ook is er aandacht voor de gezondheid van onze leerlingen. Wij zijn een Lekker Fit! School en leren de kinderen dus hoe zij goed voor zichzelf moeten zorgen door middel van beweging en voeding. Er is op de Ds. J. J. Buskesschool altijd ruimte voor plezier en we moedigen de leerlingen dan ook aan om spelenderwijs te leren. Hiernaast besteden we veel aandacht aan de vakken taal en rekenen.

 

Vacature

Functietitel: Toekomstgerichte leerkracht
Met ingang van: 01-08-2018
Sluitingsdatum: 29-6-2018
Soort vacature: fulltime
Dienstverband: Vast
FTE: 1,0

Omschrijving
:
De Ds. J.J. Buskesschool zoekt met ingang van 1 augustus a.s. een enthousiaste, betrokken en toekomstgerichte leerkracht voor de bovenbouw.

Binnen de school staan de principes van opbrengst gericht- en handelingsgericht werken centraal. De school werkt met de schoolbrede aanpak op gedrag: School Wide Positive Behaviour Support, leren zichtbaar maken en ‘Leerkracht’. In de leerteams staat het leren
met en van elkaar centraal. 

 

Solliciteren

Comments are closed.