Ga naar hoofdinhoud

Leerkracht onderbouw

CBS Onze Wereld is met ingang van 1 augustus 2023 op zoek naar een Leerkracht onderbouw.

Over CBS Onze Wereld

Naam school: CBS Onze Wereld
Contactpersoon: Mevr. Ilse Timmer
Plaats: Rotterdam
Sector: Basisonderwijs
Website: http://www.cbsonzewereld.nl

Beschrijving:
Wie zijn wij?
Een veelkleurige christelijke school, die leerlingen volop de ruimte biedt om op hun eigen manier spelend en lerend in beweging te zijn. In ons onderwijs sluiten wij daarbij zo goed mogelijk aan op hun verschillende leerbehoeften en prikkelen leerlingen om te reflecteren op hun eigen ontwikkeling. Ook leggen we veel nadruk op het ontwikkelen van sociale competenties en gaan we met de nieuwste leermiddelen aan de slag, om leerlingen zo goed mogelijk voor te bereiden op hun toekomstige rol in de maatschappij. Zo groeien onze leerlingen uit tot mensen die de wereld in kunnen trekken met moderne vaardigheden en een ondernemende houding. De school heeft van de inspectie het predicaat GOED ontvangen.

 

Vacature

Functietitel: Leerkracht onderbouw
Met ingang van: 1 augustus 2023
Sluitingsdatum: 2-8-2023
Soort vacature: parttime / fulltime
Dienstverband: Tijdelijk met uitzicht op vast
FTE: 0,5750

Omschrijving
:
Onze onderwijsvisie
Op Onze Wereld bieden wij leerlingen ruimte om te bewegen, spelen en leren op hun eigen manier. In het onderwijs sluiten wij daarom aan op de leerbehoeften van de leerlingen. We prikkelen hen om te reflecteren op hun ontwikkeling.

Ook leggen we daarbij nadruk op het ontwikkelen van sociale competenties door middel van onze kernwaarden Respect, Veiligheid en Vertrouwen. We werken met expertteams, Leren zichtbaar maken, het EDI model en leerKRACHT.

Onze school
Ons nieuwe en moderne gebouw staat in de wijk het Lage Land. Het gebouw is licht en transparant en zo gaan wij ook graag om met
elkaar, de leerlingen en de ouders.

Onze Wereld is een christelijke ontmoetingsschool, waar we inzoomen op overeenkomsten tussen kinderen. Op de gevel fonkelen stenen die staan voor ieder kind en zijn talent. De school van de inspectie het predicaat “Goed” heeft gekregen.

Ons team
We zijn een energiek en betrokken team dat graag samen de handen uit de mouwen steekt en regelmatig gezellig met elkaar luncht.
Bij ons word je echt gezien en kun je je talent optimaal inzetten.

Reageren
Voor informatie en sollicitatie:
mail met de directeur Ilse Timmer
i.timmer@kindenonderwijsrotterdam.nl

Kijk ook op www.cbsonzewereld.nl

Graag in gesprek
We nodigen je van harte uit óók te reageren als de werktijdfactor en de schaal nog niet helemaal passen bij je kennis, ervaring en wensen. Vacatures kunnen bijvoorbeeld door meerdere parttimers worden ingevuld. We gaan graag in gesprek om te kijken wat wel
kan!

Op deze school is de arbeidsmarkttoelage van toepassing.

Solliciteren

Back To Top