Ga naar hoofdinhoud

Leerkracht middenbouw (schakel)

Kindcentrum Talma is met ingang van 1 augustus 2023 op zoek naar een Leerkracht middenbouw (schakel).

Over Kindcentrum Talma

Naam school: Kindcentrum Talma
Contactpersoon: Mevr. Albertine Verdouw
Plaats: Rotterdam
Sector: Basisonderwijs
Website: www.kindcentrumtalma.nl

Beschrijving:
Wie zijn wij?
Je voelt het meteen als je binnenstapt: hier staat een gedreven, optimistisch en kundig team. Een team dat iedere dag in touw is om voor leerlingen een veilige en bovenal leuke leeromgeving te creëren. Door van én met elkaar te leren zorgen we er samen voor dat iedereen elke dag geprikkeld worden het beste uit zichzelf te halen. Alle leerlingen doen dat op het niveau dat bij hen past.
Dat maakt trots, als team, als leerkracht en als leerling.
 
Onze werkplek? Dat is Kindcentrum Talma, een gemengde basisschool in Crooswijk, met respect en ruimte voor alle religies en culturen. Het is een werkplek midden in de samenleving, waardoor je meer bent dan alleen leerkracht. Door met en van elkaar te leren, groei je als pedagoog, didacticus en als mens.
 
Als Kindcentrum bieden we zorg voor kinderen van 2 tot en met 13 jaar onder één dak. Samen willen we een omgeving creëren met een totaalpakket op het gebied van educatie, opvang en ontwikkeling. Sluit jij je bij ons aan?

 

Vacature

Functietitel: Leerkracht middenbouw (schakel)
Met ingang van: 1 augustus 2023
Sluitingsdatum: 2-8-2023
Soort vacature: fulltime
Dienstverband: Tijdelijk met uitzicht op vast
FTE: 1,0

Omschrijving
:
Onze onderwijsvisie
Kinderen van over de hele wereld komen op Kindcentrum Talma in de schakelklas om Nederlands te leren. We bieden een warme, veilige eerste opvang voor nieuwkomers, als voorwaarde voor een positieve sociaal-emotionele ontwikkeling. 

We bieden een geïntegreerd programma gericht op de eerste woordenschat en mondelinge taalvaardigheid. Leerlingen hebben inzicht in wat ze leren en wat ervoor nodig is om een volgende stap te maken. Op deze manier zorgen we voor een goede aansluiting naar de
vervolgschool.

Onze schakelklassen
We geven onderwijs op 3 locaties in Rotterdam. Dat gebeurt binnen bestaande scholen met een groen schoolplein. Daar zorgen we voor een uitdagende leer- en werkplek. Met een divers aanbod van verschillende partners, geven we leerlingen een onvergetelijk eerste
schooljaar in Nederland.
 
Ons team
Je voelt het meteen als je binnenstapt: hier staat een gedreven, optimistisch en kundig team, met ruimte voor plezier. Een team dat iedere dag in touw is om voor leerlingen een veilige en  bovenal leuke leeromgeving te creëren.

Dit is een werkplek midden in de samenleving waardoor je meer bent dan een leerkracht. Door met en van elkaar te leren, groei je als pedagoog, didacticus en als mens. En dat maakt trots. Als team en als leerkracht.

Reageren
Voor informatie en sollicitatie:
mail met de directeur Monique Degeling
m.degeling@kindenonderwijsrotterdam.nl

Kijk ook op www.kindcentrumtalma.nl

Graag in gesprek
We nodigen je van harte uit óók te reageren als de werktijdfactor en de schaal nog niet helemaal passen bij je kennis, ervaring en wensen. Vacatures kunnen bijvoorbeeld door meerdere parttimers worden ingevuld. We gaan graag in gesprek om te kijken wat wel
kan!

Op deze school is de arbeidsmarkttoelage van toepassing.

Solliciteren

Back To Top