Skip to content

Leerkracht middenbouw/onderbouw

Leerkracht middenbouw/onderbouw

Over IKC de Driemaster

Naam school: IKC de Driemaster
Contactpersoon: Dhr/Mevr Esmee van Oudheusden
Plaats: Hoek van Holland
Sector: Basisonderwijs
Website: http://www.dedriemaster.nl/

Beschrijving:
Wie zijn wij?
Integraal Kind Centrum De Driemaster is een christelijke basisschool in Hoek van Holland, dat uitdagend basisonderwijs biedt, waardoor ieder kind het beste uit zichzelf kan halen. Conform onze christelijke identiteit gebruiken wij de Bijbel als leidraad bij ons onderwijs en bij de manier waarop wij met elkaar omgaan. We omarmen de verschillen tussen onze medewerkers en leerlingen en staan we open voor alle culturen en geloofsopvattingen.
 
Leerlingen krijgen op De Driemaster veel ontdekkingsruimte en worden bij deze verwerving van kennis en inzicht ondersteund door leerkrachten. Samen met de ouders blijven we ze motiveren om hun eigen koers te bepalen en het beste uit zichzelf te halen. Wij vinden de 21-eeuwse vaardigheden en beweging belangrijk in ons onderwijs. Hierdoor wordt het aanbod omtrent wetenschap, technologie en Engels op een speelse manier al op jonge leeftijd aangeboden.
Wij zijn een Lekkerfitschool en de kinderen krijgen drie keer per week bewegingsonderwijs van een vakdocent. Ook wordt er één keer in de week door een vakdocent muziekonderwijs gegeven.
Door ons enthousiaste en gevarieerde team is er veel gezelligheid en kennis in huis. Door middel van leer- en MEERKRACHT denken wij altijd met elkaar mee. Zo creëren we samen leerlingen die vol vertrouwen het voortgezet onderwijs in gaan.
 
IKC De Driemaster zit in een modern schoolgebouw met 380 leerlingen en er is gratis parkeergelegenheid.
Wij zijn ie je in je kracht zet en waar aandacht is voor elkaar!

 

Vacature

Functietitel: Leerkracht middenbouw/onderbouw
Met ingang van: zo snel als mogelijk
Sluitingsdatum: 9-1-2024
Soort vacature: parttime
Dienstverband: Tijdelijk met uitzicht op vast
FTE: 0,4-1,0

Omschrijving
:

IKC de Driemaster is per direct op zoek naar een Leerkracht middenbouw / onderbouw

Wie zijn wij?
Integraal Kind Centrum De Driemaster is een christelijke basisschool in Hoek van Holland, dat uitdagend basisonderwijs biedt, waardoor ieder kind het beste uit zichzelf kan halen. Conform onze christelijke identiteit gebruiken wij de Bijbel als leidraad bij
ons onderwijs en bij de manier waarop wij met elkaar omgaan. We omarmen de verschillen tussen onze medewerkers en leerlingen en staan we open voor alle culturen en geloofsopvattingen.

Leerlingen krijgen op IKC De Driemaster veel ontdekkingsruimte en worden bij deze verwerving van kennis en inzicht ondersteund door leerkrachten.Samen met de ouders blijven we ze motiveren om hun eigen koers te bepalen en het beste uit zichzelf te halen. Wij
vinden de 21-eeuwse vaardigheden en beweging belangrijk in ons onderwijs. Hierdoor wordt het aanbod omtrent wetenschap, technologie en Engels op een speelse manier al op jonge leeftijd aangeboden.

Wij zijn een Lekkerfitschool en de kinderen krijgen drie keer per week bewegingsonderwijs van een vakdocent. Ook wordt er één keer in de week door een vakdocent muziekonderwijs gegeven. Door ons enthousiaste en gevarieerde team is er veel gezelligheid en kennis
in huis. Door middel van leer- en MEERKRACHT denken wij altijd met elkaar mee. Zo creëren we samen leerlingen die vol vertrouwen het voortgezet onderwijs in gaan.

IKC De Driemaster zit in een modern schoolgebouw met 380 leerlingen en er is gratis parkeergelegenheid. Wij zijn een school die je in je kracht zet en waar aandacht is voor elkaar!

Onderwijsvisie
Het onderwijs op IKC De Driemaster heeft als basis 5 pijlers: Lekker fit!, openwand beleid, ouders als partners, ict en muziekonderwijs. Met het openwand beleid werken we aan zelfstandigheid, zelfwerkzaamheid, zelfredzaamheid en zelfontplooiing van leerlingen.
Samenwerken en instructie in niveaugroepen is hierbij belangrijk. Met de Kanjertraining werken we in de school om het welbevinden van de kinderen te stimuleren. Met ons muziekonderwijs stimuleren wij luisteren, lezen en het emotioneel ontwikkelen.

Ons integraal kindcentrum Het moderne gebouw van IKC De Driemaster heeft een heerlijk groot schoolplein en staat aan de rand van het strand in Hoek van Holland. Wij zijn een IKC en dus van alle markten thuis. Hierdoor hebben wij een rijke speel- en leeromgeving
voor kinderen van 0 tot 12 jaar.

Ons team
We zijn een gezellig en behulpzaam team, dat samenwerken met elkaar en ouders belangrijk vindt. Wij bieden de kinderen gedifferentieerd onderwijs, werken volgens het EDI-model en met parallelgroepen.We houden van kort en krachtig overleg; dat geven wij vorm
met behulp van bordsessies van leerKRACHT. 

Reageren
Voor informatie en sollicitatie mail met de directeur Esmee van Oudheusden E.vanOudheusden@kindenonderwijsrotterdam.nl
Kijk ook http://www.dedriemaster.nl/
Graag in gesprek We nodigen je van harte uit óók te reageren als de werktijdfactor en de schaal nog niet helemaal passen bij je kennis, ervaring en wensen. Vacatures kunnen bijvoorbeeld door meerdere parttimers worden ingevuld.

 

Solliciteren

Back To Top