Ga naar hoofdinhoud

Leerkracht bovenbouw

CBS Het Podium is met ingang van 1 augustus 2023 op zoek naar een Leerkracht bovenbouw.

Over CBS Het Podium

Naam school: CBS Het Podium
Contactpersoon: Mevr. Sharon Hirschfeld
Plaats: Rotterdam
Sector: Basisonderwijs
Website: http://www.cbshetpodium.nl/

Beschrijving:
Wie zijn wij?
Het Podium is een kleinschalige christelijke basisschool. We zijn onderdeel van de stichting Kind en Onderwijs Rotterdam en bieden christelijk onderwijs met ruimte voor andere culturen en geloofsovertuigingen. We zijn ook een eigentijdse school. Dit is onder andere terug te zien in de digitale borden die we gebruiken voor de lessen en de moderne methoden waar volgens verschillende vakken gegeven worden.
 
Er is veel aandacht voor het individuele kind en wij bieden dan ook onderwijs op maat. Er is genoeg ruimte voor iedere leerling om zich ontwikkelen. Dit doen zij met persoonlijke ondersteuning van onze leerkrachten. Ons team bestaat dan ook uit betrokken en enthousiaste medewerkers die ernaar streven het beste in iedere leerling naar boven te brengen.
 
Op Het Podium leggen we ook veel nadruk op de taal- en rekenvaardigheid van de leerlingen. Tevens hebben wij, naast alle reguliere basisschoolklassen, een groep 0 waarin kinderen vanaf 2,5 jaar les kunnen krijgen.

 

Vacature

Functietitel: Leerkracht bovenbouw
Met ingang van: 1 augustus 2023
Sluitingsdatum: 2-8-2023
Soort vacature: parttime / fulltime
Dienstverband: Tijdelijk met uitzicht op vast
FTE: 1,0

Omschrijving
:
Onze onderwijsvisie
Op Het Podium is veel aandacht voor ieder kind met onderwijs op maat. Leerlingen krijgen ook echt ruimte om zich te ontwikkelen met persoonlijke ondersteuning van onze leerkrachten. We bieden leerlingen een duidelijke en gestructureerde omgeving zodat er ruimte
is voor talentontwikkeling.

Wij stellen met elkaar via de LeerKRACHT-borden werkdoelen op. Ook proberen wij daarbij de betrokkenheid van leerlingen te vergroten met TEACH-technieken en betrekken we zoveel mogelijk de ouders bij de ontwikkeling van hun kind. 

Onze school
CBS Het Podium is een kleinschalige christelijke ontmoetingsschool in de wijk Overschie. Er is plaats voor alle culturen en godsdiensten. We hebben een groot schoolplein waar kinderen fijn kunnen spelen.

Ons team
Ons team bestaat uit betrokken en enthousiaste medewerkers, die streven naar het beste in iedere leerling naar boven te brengen. We steken graag samen de handen uit de mouwen. Bij ons kun je echt het verschil maken.

Het bedenken van nieuwe strategieën om een kind te bereiken is één van jouw talenten, waarmee jij veel problemen kunt voorkomen. Jij kan een uitdagende leeromgeving creëren, die leerlingen fascineert en stimuleert tot actieve betrokkenheid.

Onderwijs waarbij het naast kennisoverdracht ook zeker draait om het aanleren van vaardigheden heeft jouw voorkeur. Jij bent een teamspeler die samen met zijn team wil werken aan het verhogen van de kwaliteit van de school.

Reageren
Voor informatie en sollicitatie:
mail met de directeur Sharon Hirschfeld
s.hirschfeld@kindenonderwijsrotterdam.nl 

Kijk ook op www.cbshetpodium.nl

Graag in gesprek
We nodigen je van harte uit óók te reageren als de werktijdfactor en de schaal nog niet helemaal passen bij je kennis, ervaring en wensen. Vacatures kunnen bijvoorbeeld door meerdere parttimers worden ingevuld. We gaan graag in gesprek om te kijken wat wel
kan!

Op deze school is de arbeidsmarkttoelage van toepassing.
 

Solliciteren

Back To Top