Skip to content

Intern begeleider SBO groepen

Wil jij ook van ieder kind een ster maken?

Over IKC Nova

Naam school: IKC Nova
Contactpersoon: Lisette de Roo
Plaats: Rotterdam
Sector: Basisonderwijs
Website: https://ikcnova.nl/

Beschrijving:
Wie zijn wij?
Op IKC Nova voelt ieder kind zich veilig, gezien, geborgen en geaccepteerd. Wij staan voor een positief schoolklimaat, gericht op de talenten en mogelijkheden van kinderen om te leren in een uitdagende leeromgeving. Dit doen wij vanuit de Christelijke identiteit, waarbij ouders onze partners zijn. Kinderen van verschillende culturen komen met plezier de school binnen. In de klas zoeken ze hun plekje en starten met de binnenkomstopdracht. Gedurende de dag leren ze individueel of coöperatief met hun team, waarbij de leerkracht het leerproces leidt en begeleidt.
 
We hebben reguliere groepen, SBO-groepen, een variagroep en een peutergroep. Samen zijn we een team en leren we van elkaar.

 

Vacature

Functietitel: Intern begeleider SBO groepen
Met ingang van: 01-10-2024
Sluitingsdatum: 9-9-2024
Soort vacature: parttime / fulltime
Dienstverband: Tijdelijk met uitzicht op vast
FTE: 0,6375-0,7875

Omschrijving
:
Op IKC NOVA bieden we kinderen van 2-13 jaar unieke kansen om zich te ontwikkelen tot stralende mensen. Vanuit onze visie werken leerlingen van het SBO en Regulier samen waar het kan. 

Onze onderwijsvisie
Zien en gezien worden, onderwijs van nu, schitterend de toekomst in, op maat voor elk kind en samen plezier. Dat vat samen waar het om gaat bij IKC Nova. We bieden kinderen van 2-13 jaar unieke kansen om zich te ontwikkelen tot stralende jonge mensen. Vanuit
onze visie werken leerlingen van het SBO en Regulier samen waar het kan. Ook werken we nauw samen met onze partner in de kinderopvang binnen de doorgaande leerlijn.

Net dat ene…
De unieke kans om te werken in een IKC waar een krachtige samenwerking is tussen SBO en regulier! Ons integraal kindcentrum In ons grote pand in Rotterdam Ommoord, hebben we reguliere groepen, SBO-groepen, een variagroep, een peutergroep en BSO. Samen zijn
we één team en leren we van elkaar. Dit doen wij vanuit de christelijke identiteit. Ouders zijn daarbij onze partner. Kinderen van verschillende culturen komen met plezier de school binnen.

Ons team
Wij zijn een gevarieerd team, met verschillende specialisten in huis. Er is plaats voor ontwikkeling en innovatie. We werken met
leerKRACHT en delen kennis met elkaar, o.a. door elkaar uit te nodigen voor collegiale consultaties. Kortom een rijke leeromgeving, waarin je je ook als professional verder kan ontwikkelen. Als team zien we het als een uitdaging om les te geven aan
kinderen bij wie het leren niet allemaal vanzelf gaat.

Management
Als intern begeleider ben je onderdeel van het managementteam met de intern begeleider van het reguliere onderwijs en de directie.

Kijk ook op www.ikcnova.nl

Voor informatie en sollicitatie:
Mail met de directie (Lisette de Roo en Sandra Berkhoudt) via
ikcnova@kindenonderwijsrotterdam.nl

We nodigen je van harte uit óók te reageren als de wtf en de schaal nog niet helemaal passen bij je kennis, ervaring en wensen. 
Op deze school is de arbeidsmarkttoelage van toepassing.

#wijzijnSARO
IKC NOVA is onderdeel van SARO. SARO is de naam waaronder Kind en Onderwijs Rotterdam en
LMC Voortgezet Onderwijs sinds 1 januari 2024 samen verder zijn gegaan.
Samen Ambitieus Rotterdam Onderwijs van 0 tot 18 jaar.

Solliciteren

Back To Top