De Fontein is met ingang van 1 augustus 2018 op zoek naar een Groepsleerkracht.

Over De Fontein

Naam school: De Fontein
Contactpersoon: Mevr. S. Kamphuisen
Plaats: Rotterdam
Sector: Basisonderwijs
Website:

Beschrijving:
Wie zijn wij?
De Fontein is een buurtschool in het Oude Noorden van Rotterdam. Het overgrote deel van onze leerlingen woont op loopafstand en de school is dan ook een goede afspiegeling van de plek waarop zij staat. Als onderdeel van de overkoepelende stichting Kind en Onderwijs Rotterdam onderschrijven wij de christelijke identiteit en omarmen wij alle verschillende culturen en geloofsovertuigingen.
 
We bouwen op leerkrachten die aandacht hebben voor het individuele kind en goed weten in te spelen op verschillende onderwijsbehoeften. In ons onderwijsaanbod streven wij naar een goede balans tussen het aanleren van kennis, het begeleiden van de sociaal-emotionele ontwikkeling en het stimuleren van creativiteit.
 
Wij zijn ook een Lekker Fit! school en bieden onze leerlingen onder het motto “een instrument voor iedereen” muziekles aan van gediplomeerde docenten van de SKVR. Hiernaast krijgen ze al vroeg Engelse en computerles en volgen ze het vak Natuurkunde, wetenschap en techniek.
 

 

Vacature

Functietitel: Groepsleerkracht
Met ingang van: 1 augustus 2018
Sluitingsdatum: 29-5-2018
Soort vacature: fulltime
Dienstverband:
FTE: 1,0

Omschrijving
:
Ik zoek een nieuwe meester of juf voor op mijn school.
Kunt u : goed uitleggen, grapjes maken, knutselen, leuke voorbeelden geven en bent u gewoon aardig?  Dan bent u de meester of juf die ik zoek voor mijn  basisschool
de Fontein
, te Rotterdam.

 

Solliciteren

Comments are closed.