Prinses Margrietschool is met ingang van 1 augustus 2018 op zoek naar een Ben jij onze nieuwe collega van groep 5?.

Over Prinses Margrietschool

Naam school: Prinses Margrietschool
Contactpersoon: Mevr. Hirschfeld
Plaats: Rotterdam
Sector: Basisonderwijs
Website: http://www.prinses-margrietschool.nl

Beschrijving:
Wie zijn wij?
De Prinses Margrietschool is een christelijke basisschool in Rotterdam. Wij vallen onder het bestuur van de stichting Kind en Onderwijs Rotterdam en omarmen vanuit onze christelijke identiteit verschillende culturen en geloofsopvattingen. We zijn dan ook een christelijke ontmoetingsschool.
 
We vinden het belangrijk dat onze leerlingen in een duidelijke en gestructureerde omgeving onderwijs krijgen en dat er ruimte is voor talentontwikkeling. Onze Gouden Margrietregels zorgen voor rust binnen de school en geven ons team van jonge leerkrachten de kans om veel aandacht te besteden aan de brede ontwikkeling van de leerlingen.
 
Om onze leerlingen optimaal tot ontwikkeling te laten komen, bieden wij onderwijs op maat. We streven ernaar het verschil te maken voor iedere leerling en bieden modern, duidelijk en persoonlijk onderwijs aan met extra aandacht voor basisvaardigheden. Zo ligt er een sterke focus op de vakken Nederlands en rekenen. Naast de reguliere basisschoolklassen, hebben wij voor kinderen vanaf 2,5 jaar groep 0.
 

 

Vacature

Functietitel: Ben jij onze nieuwe collega van groep 5?
Met ingang van: 1 augustus 2018
Sluitingsdatum: 31-7-2018
Soort vacature: parttime
Dienstverband: Tijdelijk met uitzicht op vast
FTE: 0,4250

Omschrijving
:
Ben jij onze nieuwe collega van groep 5?

  • Een enthousiaste leerkracht die het beste in ieder kind naar boven wil halen.
  • Een collega die beschikt over uitstekende didactische en pedagogische vaardigheden en zet deze in om de onderwijsbehoeften van iedere leerling tegemoet te komen.
  • Een collega die een teamspeler is, zich graag wil ontwikkelen binnen het onderwijs en vol vertrouwen mee wil werken aan het verbeteren ervan.

Wat bieden we jou?
Een prettige werkomgeving waarin jij het verschil kunt maken voor een kind. Je sluit je aan bij een jong team van leerkrachten, die dagelijks van elkaar leren en nog altijd bezig zijn zichzelf te ontwikkelen. Dit ten behoeve van zowel hun eigen professionele
kwaliteiten, als voor de ontplooiing van de leerlingen.

Tijdens je loopbaan krijg je binnen onze overkoepelende stichting, Kind en Onderwijs Rotterdam, volop de doorgroeimogelijkheden aangeboden. 

Solliciteren

Comments are closed.